Pilihan Bahasa :   BM  /   EN
ID Pelajar :
Kata Laluan :
    Ingat Kata Laluan
Lupa Kata Laluan ?
ID Ibubapa :
Kata Laluan :
    Ingat Kata Laluan
Lupa Kata Laluan ?
 Mengenai Kami
Misi dan Visi Syarikat
Profil Syarikat
Ahli Lembaga Pengarah
 Produk MYSTAR
MYSTAR-Islamic
MYSTAR-Tadika
MYSTAR-Bahasa
MYSTAR-A
MYSTAR-Info
MYSTAR-Tonton
MYSTAR-Ceria
     
 
» Utama » Demo MYSTAR
 
 
 
 
MYSTAR-Islamic MYSTAR-Tadika
Modul pembelajaran Al-Quran dan Fardhu Ain. Menyediakan panduan asas ajaran Islam. Sesuai untuk semua peringkat umur yang beragama Islam. Modul pembelajaran Tadika. Terdapat dua pilihan bahasa iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris. Sesuai untuk peringkat umur dari 1 tahun hingga ke 6 tahun.
   
MYSTAR-Bahasa MYSTAR-A
Modul pembelajaran Bahasa. Terdapat sembilan bahasa iaitu Bahasa Malaysia, Inggeris, Arab, Jepun, Tamil, Mandarin, Thai, Perancis dan Indonesia. Sesuai untuk semua peringkat umur. Modul pembelajaran mengikut silibus Kementerian Pelajaran Malaysia dari Tahun 1 hingga ke Tingkatan 5. Sesuai bagi yang menduduki peperiksaan UPSR, PMR dan SPM.
   
MYSTAR-Info MYSTAR-Tonton
Info-info yang berguna dalam pelbagai bidang yang berkaitan dengan kehidupan kita seharian. Sesuai untuk semua peringkat umur. Tontoni panduan-panduan dalam pelbagai bidang yang berkaitan dengan kehidupan kita seharian secara 'Live Streaming'. Rancangan ini akan disampaikan oleh mereka yang pakar dalam bidang yang berkenaan.
   
MYSTAR-Ceria MYSTAR-Linus
Modul hiburan yang mengandungi cerita, nyanyian dan permainan. Sesuai untuk semua peringkat umur. LINUS merupakan program intervensi yang dirangka untuk membolehkan murid memperoleh asas literasi (bahasa Malaysia) dan asas numerasi semasa di sekolah rendah. LINUS disasarkan kepada murid yang belum menguasai kemahiran membaca, menulis dan mengira (3M).
   
 
  Daftar Sekarang  
 
 
     
 Majlis Pelancaran MYSTAR
 Video Manual MYSTAR
 Testimoni Pengguna MYSTAR

(012)-353 9016
ADMIN